SELEBRITI

Selamat! Siti Nurhaliza Lahirkan Anak Kedua di Umur 42 Tahun, Berjenis Kelamin Laki-laki

Senin, 19 April 2021 12:39 Penulis: Gilang Kurniawan

Siti Nurhaliza:instagram.com/ctdk

Kapanlagi.com - Kabar bahagia datang dari keluarga Siti Nurhaliza. Tepatnya pada Senin, 19 April 2021, ia melahirkan anak keduanya berjenis kelamin laki-laki di Selangor, Malaysia.

"Isnin, 19 April 2021 bersamaan 7 Ramadan 1442H, Dato’ Sri Siti Nurhaliza selamat melahirkan bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Selangor, pada pukul 6.21 pagi," tulis keterangan dalam unggahan Instagram Siti,” tulis Siti dalam unggahan instagramnya.

 

1. Kondisi Siti dan Bayi Saat Ini

Selepas melahirkan bayi seberat 3,84 kg, kondisi istri Dato Sri Khalid Mohamad Jiwa ini sehat dan baik-baik saja, berikut dengan sang putra yang baru saja lahir.

Apa yang penting bagi Khalid (sang suami) adalah ibu dan anak berada dalam keadaan sihat, stabil dan proses melahirkan telah berjalan lancar,” tulisnya di kolom caption.

 

2. Ucapan Terima Kasih

Siti dan sang suami juga menghaturkan rasa syukur dan terima kasihnya kepada tim dokter yang sudah menangani persalinannya.

“Selain itu, mereka juga ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak doktor dan jururawat yang diketuai oleh Dr. Leong Wai Yew dari Alpha IVF & Women's Specialist yang telah menjalankan tanggung jawab dan khidmat terbaik sepanjang proses Siti melahirkan,” lanjutnya.
REKOMENDASI
TRENDING